
מתחלקים לצוותים, וקדימה לארוז
גם אם מדובר על משרד גדול עם מחלקות רבות וגם אם מדובר על משרד בוטיקי, כדאי לחלק את העובדים שלכם לצוותים ולחלק לכל אחד מהם משימות. כדאי להתחיל בכך שכל עובד יארוז את חפציו ואת עמדת העבודה שלו, ולאחר מכן עבודת הצוותים תבוא לידי ביטוי בעת שכל צוות יחלוש על איזור מסוים המשותף לכולם. בעת שלא תחלקו את העובדים לצוותים, יכול להיווצר מצב שבו יהיו איזורים מוזנחים ברחבי העסק שאיש לא ארז אותם.
אורזים על פי סדר עדיפות
מאחר ומדובר על בית העסק שלכם, הרי שהמטרה הברורה היא להמשיך בשיגרת העבודה כמה שניתן ולא לתת למעבר לפגוע לכם במתן השירות ללקוחות שלכם. לכן, כדאי לערוך את האריזה על פי סדר עדיפות מסודר וברור. איך עושים זאת? מובן שאת המחשבים שלכם בהם אתם עושים שימוש חדשות לבקרים, תארזו רק ביום המעבר. אחרת? תהיו מנוטרלים ולא תוכלו לעבוד. לכן, כעת תוכלו לארוז חפצים שאין בהם שימוש לרבות קלסרים עם ארכיון ועד לציוד משרדי שלא נעשה בו שימוש.
כותבים על הארגזים את סוג התכולה
המטרה היא לא רק לארוז בקלות, אלא גם לפרוק בקלות. לכן, אל תשכחו לבקש מהעובדים לכתוב על כל ארגז את סוג התכולה, האם הציוד הארוז שביר ולאיזה איזור במשרד הוא שייך. כך, תוכלו להבטיח לעצמכם פריקה קלה ומהירה, שכן כל ארגז יופקד אצל צוות אחר מהעובדים שלכם שיהיה אחראי על פריקת הארגז. זיכרו, עבודה יעילה כעת, תבטיח לכם עבודה יעילה בשלב פריקת הארגזים.
עורכים הובלה בערב
המטרה שלכם היא להמשיך לעבוד עד לרגע האחרון, זוכרים? תוכלו להסתייע בחברה שמבצעת שירותי הובלה בשעות הערב והלילה, וכך לא תצטרכו להפסיד יום עבודה. הכינו את כל התכולה שלכם ביום המעבר, כך שכל שישאר למובילים הוא לנייד את המשרד שלכם אל נקודת היעד החדשה.